Вучић: Прве вакцине ускоро, за старачке домове 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Вучић: Прве вакцине ускоро, за старачке домове
Trenutno na sajtu: 342       |       Podeli:
19.12.2020 | 0 коментар(а)



Србија ће ускоро добити 5.000 вакцина против корона вируса, рекао је синоћ председндик Србије Александар Вучић

и додао да су оне намењене људима у старачким домовима, са 75 и више година.
Вучић је гостујући на Првој тв рекао да Србија чини све, на све стране, да добије вакцине, биће их од разних произвођача, грађани ће моћии да бирају и биће бесплатне.
Суштина је, казао је, да вакцине добијемо што пре и додаје да је уверен да ће одређену количину Србија добити на поклон.

Рекао је да има поверења у европског комесара за проширење Оливера Вархеија, који је рекао да ће дати све од себе да Србија и земље Балкана добију што пре вакцине.
Бесплатне вакцине, бар 100.000, Србија ће, каже добити од пријатеља које има у свету.
Упитан када ће почети масовна вакцинација, председник је рекао да ће то бити брзо, не желећи да прецизира време, јер, каже, о томе се не говори нигде, ни у Немацкој, па неће ни он.

„Имаћемо довољно вакцина, Србија неће бити на репу и неће бити ничије заморче... да бисмо могли да се стабилизујемо и посветимо даљем напретку Србије", рекао је председник и поново потврдио да ће, наравно, и он лично примити вакцину.

ГЗС/Танјуг




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


vucic vakcine stari

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.477.850 посета
Тренутно на сајту: 343 посетилац(a)