У Тополи почела електронска пријава деце у вртић 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
У Тополи почела електронска пријава деце у вртић
Trenutno na sajtu: 317       |       Podeli:
15.02.2020 | 0 коментар(а)



Топола – Грађани Тополе од сада електронски и потпуно бесплатно могу да пријаве децу за упис у предшколску установу „Софија Ристић“ . Директорка ове установе истиче

да ће се на овај начин поједноставити процедура уписа деце а родитељи више неће морати да сакупљају бројну документацију за упис свог детета у вртић.

„Електронски упис ће значајно олакшати првенствено родитељима, нема више обимне документације, губљења времена и остајања са посла да би се дете уписало. Процедура је врло једноставна, родитељи  путем портала Е-управе, мејла и пасворда се  улогују, пронађу област деца и услугу пријава детета у Предшколску Установу, где ће наћи назив установе за коју конкуришу. После тога приступају обрасцу који морају да попуне у целости, а затим следи подношење захтева преко иконе. Све остало у вези података о деци и родитељима прикупља наша установа. Родитељи добијају обавештење да су успешно извршили пријаву, а касније и обавештења да ли је дете примљено. Предност оваквог пријављивања је што ће родитељи моћи током целе године да подносе пријаве за своју децу а не само за време конкурса. На тај начин ћемо и ми као установа имати прецизније податке о деци која желе да се упишу и пре конкурса“, рекла је за ТопПрес  Тања Јовановић директорка ПУ „Софија Ристић“.

Према њеним речима у Установи тренутно борави око 380 малишана, док њих 73 чека на пријем и та цифра се повећава. Реновирањем зграде вртића и проширењем капацитета створиће се услови за смештај свих малишана из Тополе.

ГЗС/ ТопПрес




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.373.915 посета
Тренутно на сајту: 318 посетилац(a)