Асфалтирана Улица Бранка Радичевића у Горњем Милановцу 


Vreme danas: popodne kiša, temperatura od 14 do 18 stepeni              Danas isplata redovne naknade za nezaposlene              Peti dan Srpskog festivala svetske muzike              Polaganjem venaca na pet spomenika obeležen Dan opštine Gornji Milanovac             

 
Асфалтирана Улица Бранка Радичевића у Горњем Милановцу
Trenutno na sajtu: 415       |       Podeli:
05.07.2020 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - У складу са динамичким планом радова који се односи на планирано асфалтирање улица у Горњем Милановцу, данас се асфалтира Улица Бранка

Радичевића.  У питању је рехабилитација постојеће саобраћајнице у дужини од 170 метара у постојећој ширини која је у просеку 6,5 метара. Радови на рехабилитацији саобраћајнице обухватали су фрезовање постојећег асфалта, замену оштећених ивичњака и постављање нових, регулисање постојећих шахти и сливника, припрему подлоге за уградњу асфалта БНХС 16 дебљине 8 цм. Уговорена вредност радова износи 2.543.400,00 динара, а извођач радова је предузеће "СВИН" д.о.о. из Горњег Милановца.

„Имамо још 3 локална пута која ћемо завршити и 6 некатегорисаних, за које су завршене јавне набавке и започета реализација. И поред тога што имамо доста проблема са корона вирусом, што имамо доста ствари које морамо да решавамо на дневном нивоу и да се бавимо том заразном болешћу, ми смо успели да издвојимо део средстава, и то не мали део, већ нешто преко 120 милиона динара. То је новац који ћемо уложити у путну инфраструктуру ове године. Ако будемо стигли расписаћемо још један део јавних набавки које се односе на некатегорисане путеве у овој години, и то ћемо  радити од септембра месеца“, рекао је председник општине Дејан Ковачевић приликом обиласка радова. Предметни радови изводе се у складу са обезбеђеном пројектно-техничком документацијом и дозволама добијеним од стране надлежних органа. Током трајања радова извршена је обустава саобраћаја на делу улице где се изводи рехабилитација и овом приликом се захваљујемо грађанима за указано стрпљење и разумевање.

У складу са предвиђеним планом наручиоца радова наставља се од понедељка рехабилитација улица Тихомира Матијевића, Илије Бирчанина, Рада Кончара као и већ започета изградња Улице Мише Лазића, Јована Цвијића – леви и десни крак улице.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


milanovac asfalt ulica

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.777.203 посета
Тренутно на сајту: 416 посетилац(a)