Авенија добила паркинг са 30 места: Тодоровић: Јавна гаража у овом насељу имаће 300 паркинг места 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Авенија добила паркинг са 30 места: Тодоровић: Јавна гаража у овом насељу имаће 300 паркинг места
Trenutno na sajtu: 388       |       Podeli:
03.08.2022 | 1 коментар(а)



Чачак - Насеље Авенија, на углу Булевара Вука Караџића и улице Стоје Тошића добило је паркинг са око 30 места за станаре околних зграда,
Авенија добила паркинг са 30 места: Тодоровић: Јавна гаража у овом насељу имаће 300 паркинг места, Фото; ГЗС

а генералним планом планирано је проширење паркиг зоне у овом делу града Чачка,док ће улица Стоје Тошића биће претворена у једносмерну шиме ће се доботи додатних 5о паркинг места, рекао је за ГЗС Милун Тодоровић, градоначелник Чачка.


Фото: ГЗС

Инвестиција је вредна око шест милиона динара, пет ипо милиона обезбедила је Влада РС преко ЈП Путеви Србија , док је пола милиона динара обезбеђено из буџета града Чачка чиме је урађена јавна расвета и обележавање паркинг места. Наша обавеза јесте да што више обезбедимо јавног простора за паркинг, а генералним планом овде је планирана јавна гаража са 300 паркинг места што ће значајно растеритити овај део града када је реч о паркингу, рекао је Тодоровић.
Милорад Златић, станар насеља Авеније 1, један од покретача решавања проблема паркинг простора каже да је ово тек почетак решавања проблема недостатка паркинг места јер ће се са добијањем нових решити проблем мештана овог дела Чачка.

 

 

 

 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


MILUN TODOROVIC JAVNA GARAZA PARKING MESTA AVENIJA MIKI ZLATIC

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (1)

  • Cacak

    da li ce se uraditi parking mesta u Bezimenoj ulici izmedju Bulevar Vuka Karadjica i Dragacevske . Jel stanari nemaju gde da parkiraju od gostiju restorana Galerije.



  •  















     


     

    © Глас Западне Србије
    Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
    032 347 001
    redakcija@glaszapadnesrbije.rs

    Импресум

    Статистика сајта:
    Прес: 157.926.635 посета
    Тренутно на сајту: 389 посетилац(a)