Илић: Очекујем да ме задужи Влада за санирање последица,срамота је шта се ради у Лучанима 


U SRBIJI JOŠ DANAS TOPLO, OD SUTRA OSETNO HLADNIJE              Ističe rok za registraciju trotineta, kazne i do 120.000 dinara              I ove godine besplatni udžbenici za određene kategorije učenika              U Ljuboviji se 11.maja održava Gastro festival             

 
Илић: Очекујем да ме задужи Влада за санирање последица,срамота је шта се ради у Лучанима
Trenutno na sajtu: 476       |       Podeli:
30.09.2014 | 0 коментар(а)



Лучани,Чачак -Министар без портфеља у Влади Србије Велимир Илић каже да ових дана очекује да га Влада задужи на обнови

           Илић у Лучанима -фото ГЗС

поплављених подручја.

Чињеница је да обнова поплављених подручја иде споро и да се неки проблеми решавају на мучан начин, рекао је Илић и додао да би, ако би чекали Марка Благојевића, о овоме причали и у мају следеће године.
"Док није било Канцеларије, све се решавало за седам дана, а откако она постоји тапкамо у месту", рекао је Илић .

Илић је, како наводи, знао да ће бити незадовољних чим је видео да Канцеларија иде преко решених имовинско-правних односа. 
"Па ми у легализацији нисмо могли да се померимо због тога. Сада су смањени критеријуми и довољно је да се донесе рачун од струје", додаје Илић.

Он је додао да је велики број незадовољних грађана, а долази зима и поновио да је "брука оно што се дешава у Лучанима који су пет пута поплављени". 
"Ми смо упозоравали, а надлежни су рекли да нема разлога за страх и да неће бити опет поплава, али је до тога ипак дошло. Ових дана очекујем одлуку премијера да ме Влада задужи да ја то регулишем", додао је Илић.

Он, како је рекао, до сада ниједног тренутка није размишљао да напусти Владу Србије, иако му смета када га неки називају невидљивим министром.
"Тачно је да нисам довољно искоришћен, с обзиром на моје богато искуство. Могу много више да пружим и на санацији штете настале због поплава, али не желим сам да се намећем", рекао је Илић .
Данас
ГЗС



PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.116.277 посета
Тренутно на сајту: 475 посетилац(a)