Врвело је на Врелу 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu             

 
Врвело је на Врелу
Trenutno na sajtu: 362       |       Podeli:
20.07.2018 | 0 коментар(а)



Бајина Башта - Централно дешавање другог дана 25. Дринске регате одвијало се у центру Перућца,

 

уз најкраћу реку у Европи. Поред чувене реке Врело бројне екипе су се такмичиле у припремању рибље чорбе а хиљаде посетилаца су уживали у изузетном амбијенту, саопштено је из Спортско – туристичког центра Бајина Башта.

Фото: Спортско-туристички центар ,,Бајина Башта”

Уз Спортско-туристички центар "Бајина Башта" организатор манифестације је Месна заједница Перућац док су спонзори били Robinia Development FSC DOO из Бајине Баште и BILANS M D.O.O. У званичној конкуренцији за награде такмичиле су се 34 екипе из овог дела Подриња, Републике Српске, Ужица, Чачка, Београда, Пожеге... Најбоље екипе су добили пехаре, медаље, захвалнице, комплете улазница за концерте у оквиру Дринске регате и пакете пастрмке.

Фото: Спортско-туристички центар ,,Бајина Башта”

Поред гостију из Србије и Републике Српске по први пут је и овај сегмент манифестације привукао велики број посетилаца из иностранства а по бројности су предњачили туристи из Кине.

Програм 25. Дринске регате данас се наставља Сајмом сувенира, меда, ракија и домаће радиности а у вечерњима часовима на излетишту поред Дрине нас очекује велики концерт Светлане Цеце Ражнатовић.

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.842.058 посета
Тренутно на сајту: 363 посетилац(a)