Ове године 20 километара нових асфалтних путева на територији општине Чајетина 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Ове године 20 километара нових асфалтних путева на територији општине Чајетина
Trenutno na sajtu: 428       |       Podeli:
03.09.2018 | 0 коментар(а)



Чајетина - Радови на асфалтирању путева и улица на подручју општине Чајетина ових дана у пуном су јеку.

Ове године расписана су два тендера за изградњу путева и улица, као и два тендера за крпљење и пресвлачење улица. Иако временске прилике извођачима нису ишле на руку, добар део послова до сада је већ одрађен, а активности ће бити интензивиране током септембра, изјавио је заменик председника општине Чајетина Арсен Ђурић.

„Завршавамо око 2,5 km пута у насељу Смиљански Закоси, чиме ће сви путеви у овом насељу бити асфалтирани. У наредном периоду је у плану да се заврши реконструкција улица на Златибору и у Чајетини, као и неколико путних праваца на самом Златибору: у насељу Тић Поље, улица између зграде ТО „Златибор и Омладинског културног центра, и Улица црвеног глога“, наводи Ђурић.

Он је истакао да је тендерима уговорено и асфалтирање путева у готово свим златиборским селима: Шљивовици, Сирогојну, Кривој Реци, Трнави, Алином Потоку, Рудинама… Према плану они би требали да буду завршени у наредних месец и по дана, чиме ће се реализовати сви уговорени тендери за ову годину.

То ће, по Ђурићевим речима, представљати око 20 km асфалтних путева у овој години, не рачунајући насипање и санацију макадамских путева оштећених услед временских непогода, које изводи КЈП „Златибор“. Укупна вредност радова за асфалтирање, крпљење и пресвлачење путева износи око 120 милиона динара, док је за насипање макадамских путева уложено око 10 милиона динара.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.500.473 посета
Тренутно на сајту: 427 посетилац(a)