ДС поднео кривичне пријаве због фалсификовања потписа 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
ДС поднео кривичне пријаве због фалсификовања потписа
Trenutno na sajtu: 411       |       Podeli:
18.05.2020 | 0 коментар(а)



Правни тим Демократске странке поднео је кривичне пријаве против три члана ДС-а због злоупотребе мејла

Београдског одбора странке и фалсификовања више потписа, који су прикупљени за сазивање седнице Главног одбора за 17. мај.
Портал Нова наводи да су пријаве поднете против Александре Јерков, Предрага Спасојевића и Дејана Бабарогића, али и Јожефа Тобијаша, члана СВМ који се терети да је "као издавалац исправе уз свој потпис ставио положај или чин или звање", иако га нема и против НН лица.

Прошле недеље у ДС-у дошло је до сукоба поводом термина за одржавање седнице Главног одбора, јер је врх странке, на челу са Зораном Лутовцем, најавио да ће се седница одржати 31. маја, а део чланства који предводе посланици те странке предао је иницијативу са 133 потписа, које странка сада оспорава, да седница ГО буде одржана 17. маја.

Део страначког руководства, близак Лутовцу, навео је да је међу предатим потписима било и фалсификованих, као и да их је неколико чланова писаним путем обавестило да нису потписали никакву иницијативу, због чега је правни тим ДС поднео кривичне пријаве.

Танјуг/ГЗС

 

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


ds potpisi fasifikovanje prijave

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.854.390 посета
Тренутно на сајту: 412 посетилац(a)