Банка Поштанска штедионица на Златибору 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Банка Поштанска штедионица на Златибору
Trenutno na sajtu: 734       |       Podeli:
04.11.2017 | 0 коментар(а)



Златибор – Банка Поштанска штедионица наставља са ширењем своје пословне мреже. Поред Косјерића где је отворена експозитура,

 у специјалној болници Чигота на Златибору отворен je и самостални шалтер који је уједно 156 организациона јединца једине српске државне банке. Током ове године отворено је 16 нових експозитура, углавном у мањим местима, што је донело олакшице локалним становницима који су због банкарских услуга често морали да путују у оближње градове.

Самостални шалтер Банке Поштанске штедионице на Златибору, фото: Глас западна Србије

Традиција дуга 96 година чини Банку Поштанске штедионице једном од лидера кад је у питању пословање са грађанима. Ексупозитуре су распоређене широм државе, регионални центар Ужице броји чак 37 пословница, а Миленко Јанковић, директор Регионалног центра, наглашава да су планирана и нова проширења.

Миленко Јанковић, фото: Глас западне Србије

“Отворили смо нове пословнице у Прибоју, Пријепољу, Новој Вароши и Сјеници. А сада смо обезбедили и мештане Косјерића и Златибора, да лакше могу користити наше услуге. Планирамо у наредном периоду да отворимо нове пословнице у Ужицу, као и у Крагујевцу. Оно што је веома битно јесте да отварањем сваке нове пословнице, грађани Србије добијају и нова радна места”, изјавио је Јанковић.

Стабилност и сигурност основне су одлике банке која је у власништву државе, а њене услуге од сад биће доступне свим Златиборцима, туристима, али и посетиоцима Чиготе, а по речима маркетинг менаџера болнице, Маје Вермезовић, шалтер банке олакашаће пацијентима боравак у овој установи.

Маја Вермезовић, фото: Глас западне Србије

“Код нас најчешће долазе посетици који због програма болнице морају остати и по неколико недеља, тако да ће им изузетно занчити што све новчане транскације ће моћи обавити на лицу места”, истакла је Вермезовић.

Банка Поштанска штедионица је оријентисана на пословање са становништвом, малим и микро предузећима и предузетницима, као и пољопривредним газдинствима. За све ове клијенте у понуди има разноврсне и повољне производе и услуге.

Златиборцима олакшано вршење новчаних трансакција, фото: Глас западне Србије

ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.090.757 посета
Тренутно на сајту: 735 посетилац(a)