Радмило Мишовић потпредседник Спортског савеза Србије 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Радмило Мишовић потпредседник Спортског савеза Србије
Trenutno na sajtu: 401       |       Podeli:
27.09.2021 | 0 коментар(а)



Чачак – На редовној изборној скупштини Спортског савеза Србије, одржаној недавно у Београду,
Радмило Мишовић, фото: ГЗС

легенда чачанске и српске кошарке Радмило Мишовић изабран је за потпредседника ове, најмасовније спортске организације на Балкану која обухвата олимпијске и неолимпијске спортове и спортске савезе локалних самоуправа. Такође, прослављени каратиста из Чачка, Славољуб Пипер, изабран је по пети пут за члана Управног одбора Савеза и, поред тога, за потпредседника УО.

Славољуб Пипер

Дужност председника ССС, иначе, и у наредне четири године обављаће рвач из Суботице Давор Штефанек, освајач златне олимпијске медаље у Рио де Жанеиру 2016, док је поред Мишовића други потпредседник Савеза Зоран Гајић, који руководи одбојкашким савезом Србије.

-Наш најважнији задатак је да подстичемо младе да се баве спортом и томе ћу се посветити док будем на овој дужности. Иначе, мој избор у мноштву славних спортиста изузетно ме је обрадовао, и ово је велика част и за Пипера и за мене и за читав чачански спорт – казао је Радмило Мишовић за Глас западне Србије.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.345.827 посета
Тренутно на сајту: 402 посетилац(a)