Двери: Тражимо оставку Трифуновића и ванредне градске изборе 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Двери: Тражимо оставку Трифуновића и ванредне градске изборе
Trenutno na sajtu: 342       |       Podeli:
05.07.2017 | 0 коментар(а)



Чачак - Упркос данашњој јавно израженој жељи одборничке групе Двери за нормализацијом рада градске скупштине - чачанска власт је одбила

све наше предлоге, саопштено је вечерас из Двери.

У саопштењу Двери које преносимо у целини се наводи:

Иако смо понудили решење како да се изађе из ове политичке кризе, власт је наставила са кажњавањем одборника опозиције и новим искључивањима са седнице. На крају је председник скупштине града Игор Трифуновић укинуо расправу о новом пословнику и на тај начин забранио свим одборницима опозиције да уопште говоре. То је била кап која је прелила чашу, након које је кренуо физички напад градског већника СНС Душана Радојевића на одборнике опозиције и личне увреде и псовке од стране одборника СНС Миодрага Јаћимовића упућене шефу одборничке групе Двери Александру Танасковићу.

Јасно је да су челници власти од почетка желели инцидент за који би биле оптужене Двери и који би у други план бацио њихово правно насиље, бахатост и безобразлук председника скупштине Игора Трифуновића. Посебно је трагикомична глума Игора Трифуновића са Хитном помоћи која је дошла по њега јер је као повређен у инциденту, а сви ТВ снимци лепо показују да се све време смеје, плази и цинично добацује док се опозиција бори за минимум својих права на реч.

Посебно осуђујемо изјаву градоначелника Милуна Тодоровића који је цео дан био одсутан са седнице и данима се крије од јавности, а себи је дозволио да коментарише седницу на којој није био присутан.

На фотографијама и видео снимцима се види лоша глума Игора Трифуновића, који је апсолутни кривац за све што се ових дана дешава на скупштинским седницама. Зато Двери траже оставку Игора Трифуновића, распуштање скупштине, увођење привремених мера и нове градске изборе у Чачку, па нека грађани кажу шта мисле о свему овоме.

СНС је једна бахата и насилничка власт која покушава да угуши последњи глас опозиције у Србији. Чачак је један од последњих градова у Србији који је слободан и у коме се људи не плаше СНС. Чачак је данас једна важна тачка отпора власти СНС и зато опозиција у Чачку, предвођена Дверима, мора бити уништена. Ако су мислили да ће и у Чачку проћи њихови СНС батинаши и насиље - преварили су се. Чачак је воћка чудновата – не сломи га, а зубе поломи. Мислили су да га сломе сви од Тита до Вучића, али никада нису и неће успети.

Информативна служба Двери у Чачку




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.518.976 посета
Тренутно на сајту: 341 посетилац(a)