Велике акције у салону керамике Доминго: невероватне цене, услуга и квалитет 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Велике акције у салону керамике Доминго: невероватне цене, услуга и квалитет
Trenutno na sajtu: 516       |       Podeli:
25.02.2021 | 0 коментар(а)



Чачак - Салон керамике Доминго вероватно је један од најбоље снабдевених продавница те врсте не само у Чачку већ и у окружењу.

Оно што их одликује су повољне цене и велике акције које су кренуле ових дана, али и висок квалитет не само керамике већ и санитарије за купатила, боја и лакова, шрафовске робе, металне галантерије, електро материјала, алата и водоводних инсталација.

„Све је то тачно а ми се максимално трудимо да испоштујемо купце ма одакле стигли. Имамо керамику од 600 динара па до врхунског италијанског квалитета. Увек смо спремни да разумемо захтеве купца и начин плаћања и да робу већ у току дана испоручимо на адресу. Тренутно су у току акције за велики избор плочица, а целокупни наш асортиман иначе долази из најбољих фабрика у земљи и свету, што нас је учинило лидером у области водовода и керамике”, каже један од најискуснијих продаваца ове робе у Чачку, иначе и власник Доминга Јован Марковић.

Доминго има две локације у Чачку, једну у Атеници и једну непосредно поред кружног пута у Улици Николе Тесле бб.

Све услуге ове реномиране трговине можете погледати на сајту.

У салону увек радна атмосфера:

 





PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


domingo kermaike salon sanitarije

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.195.271 посета
Тренутно на сајту: 517 посетилац(a)