Напад манијака у поноћ 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Напад манијака у поноћ
Trenutno na sajtu: 373       |       Podeli:
03.05.2018 | 0 коментар(а)



Чачак – Непознати нападач угрозио је медицинску сестру К.К. (26) из Чачка пришавши јој изненада,

пред поноћ, и почео да је додирује по интимним деловима тела. Запрепашћена жена успела је да се одбрани и случај пријави Полицијској управи у Чачку која је 1. маја у 23.40 сачинила записник о пријему кривичне пријаве. У докуметну се наводи:

Ја сам вечерас око 22.25 сати изашла из ресторана `Галерија`, који се налази у Чачку, преко пута Хотела `Морава`. Била сам заједно са мојом другарицом (М. М.). Кренуле смо према паркингу поред `Хотел Мораве`, где је стајао паркиран њен аутомобил. На себи сам носила кратку хаљину изнад колена. Када смо стигле до аутомобила, ја сам била поред аута са сувозачке стране. Тада смо на удаљености од око два до три местра од мене приметила једно мушко лице следећег описа „висине око 175 цм, мршавије грађе, на себи је носио јакну тамне боје, и на глави је имао капуљачу црне боје, милим да је са задње стране капуљаче имао неку апликацију беле боје.`Ја сам се уплашила јер сам помислила да хоће да ме опљачка, јер сам у руци држала мобилни телефон и ташну. Када је пришао до мене ја сам му рекла `Шта хоћеш, јел хоћеш да ми узмеш торбу и телефон`. Он ми је рекао `Хоћу само да те мало пипнем за п....`. Ја сам се уплашила јако, нисам имала снаге да се браним и да вриштим, а он је тада завукао мени руку под сукњу почео да ме додирује по бутинама и полном органу. Ја сам тада вриснула и тада је и моја другарица викнула на њега и он је побегао у правцу Улице Светог Саве. Приметила сам да када је одлазио као да има неки хендикеп јер је врло чудно ходао, као да није могао да трчи, као да има криве ноге. По гласу бих рекла да је старости око 30 до 35 година. Цео догађај са удаљености од око пет до шест метара посматрао је неки мушкарац у црвеној мајици, имао је браду. Седео је у ауту марке `југо` црвене боје, рег. ознака ČA-058... Он ме је питао `Шта би то`. Ја сам га питала `Зашто ниси устао да ми помогнеш`. Тада сам позвала полицију.”

Млада Чачанка, забринута за своју сигурност описала је цео догађај новинару Гласа западне Србије. Полиција је предузела потребне мере да би испитала цео случај, али још није познато да ли је откривен поноћни манијак.

Глас западне Србије

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.855.749 посета
Тренутно на сајту: 372 посетилац(a)