Бабић: Ко стави лични интерес испред интереса грађана неће бити мој сарадник 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji             

 
Бабић: Ко стави лични интерес испред интереса грађана неће бити мој сарадник
Trenutno na sajtu: 596       |       Podeli:
18.06.2020 | 0 коментар(а)



Пријепоље – Први човек на листи „Александар Вучић, Ивица Дачић – За нашу децу” и кандидат
Први човек на листи „Александар Вучић, Ивица Дачић – За нашу децу” и кандидат за председника општине, Владимир Бабић, Фото: ГЗС

за председника општине, Владимир Бабић, поручио је грађанима Пријепоља да ће љубав према свом граду и спремност да се много ради за опште добро свих Пријепољаца, бити предуслов за улазак у тим људи који би требало да у наредне четири године буду носиоци власти.

“Огромна љубав према Пријепољу и јасна визија како да поправимо услове за живот грађана на свим пољима у нашој општини побеђују сваку препреку. Онај ко стави лични интерес испред интереса грађана сигурно неће бити мој сарадник и борићу се свим политичким средствима да такви додатно не гуше Пријепоље”, казао је Бабић за Глас западне Србије.

Он је истакао да су у коалицији окупљени нови људи, домаћини и да је направљен спој младости и искуства.

“Пријепоље је место сјајних, предузимљивих људи, пуних сјајних идеја и љубави према свом граду. Желим их све у заједничком тиму који ће Пријепоље вратити на место лидера у инвестицијама у Златиборском округу”, рекао је Бабић и додао да је чуо превише објашњења зашто није могло или зашто нешто не може, а да он жели да са својим тимом даје одговоре да је нешто корисно за грађане могуће и изводљиво.

“Направићемо видљивим све циљеве и реализовати планове јавних предузећа, тако да ће грађани моћи да прате њихов рад. Врата свих институција којима се мора вратити достојанство биће увек отворена за све грађане”, поручио је Владимир Бабић.

Он је истакао да верује у победу листе “Александар Вучић, Ивица Дачић - За нашу децу” и да их после избора очекује много посла.

Снагу и оптимизам ми даје брзи економски напредак Србије, искључиво захваљујући председнику Александру Вучићу, а ми морамо ухватити прикључак тог развоја и напретка. Имамо огроман потенцијал и опет ћу нагласити, предузимљиве људе које желимо да саслушамо, који имају идеје за напредак наше општине и које морају бити уважене”, поручио је кандидат за председника општине са листе “Александар Вучић, Ивица Дачић - За нашу децу” Владимир Бабић.

 


Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


PRIJEPOLJE SNS VLADIMIR BABIC

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.163.196 посета
Тренутно на сајту: 597 посетилац(a)