Већници сутра о ребалансу буџета и именовању директора 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Већници сутра о ребалансу буџета и именовању директора
Trenutno na sajtu: 349       |       Podeli:
06.11.2018 | 0 коментар(а)



Бајина Башта – Председавајући Општинског већа Радомир Филиповић заказао је за сутра

22. седницу , на којој ће се разматрати нацрт одлуке о ребалансу буџета, измене програма пословања ЈКП „12. септембар“ као и разматрање нацрта решења о именовању директора Установе Спортско-туристички центар „Бајина Башта“ и Народне библиотеке „Милош Требињац“.

Како је наведено у образложењу предлога Ребаланса буџета општине Бајина Башта основни разлози су планирање недостајућих средстава на појединим апропиријацијама за које се показало да неће бити довољне за финансирање свих планираних активности.

У образложењу предлога за измену и допуну Програма пословања ЈКП „12. септембар“  каже се да до тога долази због велике количине смећа у граду и приградским насељима па је потребно повећати динамику изношења смећа како се не би стварале дивље депоније.

Пред већницима ће се наћи и нацрт решења о именовању Дејана Млађеновића за директора Спортско-туристичког центра „Бајина Башта“ и Раде Сарић за директора Народне библиотеке „Милош Требињац“.

Већници ће разматрати и нацрт Одлуке о усклађивању Одлуке о оснивању Установе Спортско-туристички центар „Бајина Башта“ са Законом о туризму у оквиру које је предвиђена и промена назива фирме у Туристичку организацију „Тара Дрина“.

На седници ће тема бити и оснивање Општинског савета родитеља,  предлог листе одобрених програма за финансирање невладиних организација и удружења као и разматрање више захтева предузећа и појединаца из Бајине Баште.

 

 

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


bajina basta opstinsko vece rebalans budzet

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.360.058 посета
Тренутно на сајту: 348 посетилац(a)