Емисија „Нећете веровати" због Дана жалости померена је за следећу суботу 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Емисија „Нећете веровати" због Дана жалости померена је за следећу суботу
Trenutno na sajtu: 722       |       Podeli:
21.11.2020 | 0 коментар(а)



Емисија „Нећете веровати", која је планирана за вечерас на Првој телевизији у 19 часова, биће померена за наредну суботу због Дана жалости.
Фото: ГЗС

Иначе, у емисији која је померена биће приказана прича о породици коју је мука и немаштина деценијама притискала, ових дана постала је срећна. Троје малишана Данијела, Милош и Давид први пут заспаће ушушкани у топлом дому.


Миљан Конатар са Пештери имао је напуних 19 лета када се опростио од завичајног села Височка на самом ободу Србије. Иза себе оставио је родитељски дом и каменити брег на којем су почивали његови ђедови и црква која се већ није видела из корова. Успео је у свету, постао је један од 100 најбољих градитеља на овом делу Балкана иза којег је остало десетине мостова, километри саобраћајница и огромни хотелски комплекси.

Међутим, једно здање му је најдраже, и то, она мала црквица у корову која се ових дана уздигла у пуном сјају и на коју су Конатари и на небу, и на земљи више него поносни.


За стадо оваца и рогате стоке Горана Благојевића у селу Руда Буква код Косјерића мештани тврде да је најбезбедније у читавој Србији, јер га чува ни мање ни више већ – змај. Пре неколико година неугледна штала ружила је обор, а онда су домаћини од ње направили змајево гнездо.


ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


emisija necete verovati pomerena dan zalosti

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.083.215 посета
Тренутно на сајту: 723 посетилац(a)