Емисија „Нећете веровати" због Дана жалости померена је за следећу суботу 


Danas smena sunca i obIaka i bez kiše, od petka sledi toplije vreme              Otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu 27.aprila              Popadić: Pravnica Dragana Golubović novi vd direktora JKP Lim              Pokrenuta inicijativa za oslobađanje od naplate takse za ulazak u NP Tara svih vozila sa užičkim tablicama              Vučić: Ispunili smo teške obaveze iz Briselskog sporazuma, 11 godina ZSO nije ni na vidiku             

 
Емисија „Нећете веровати" због Дана жалости померена је за следећу суботу
Trenutno na sajtu: 377       |       Podeli:
21.11.2020 | 0 коментар(а)



Емисија „Нећете веровати", која је планирана за вечерас на Првој телевизији у 19 часова, биће померена за наредну суботу због Дана жалости.
Фото: ГЗС

Иначе, у емисији која је померена биће приказана прича о породици коју је мука и немаштина деценијама притискала, ових дана постала је срећна. Троје малишана Данијела, Милош и Давид први пут заспаће ушушкани у топлом дому.


Миљан Конатар са Пештери имао је напуних 19 лета када се опростио од завичајног села Височка на самом ободу Србије. Иза себе оставио је родитељски дом и каменити брег на којем су почивали његови ђедови и црква која се већ није видела из корова. Успео је у свету, постао је један од 100 најбољих градитеља на овом делу Балкана иза којег је остало десетине мостова, километри саобраћајница и огромни хотелски комплекси.

Међутим, једно здање му је најдраже, и то, она мала црквица у корову која се ових дана уздигла у пуном сјају и на коју су Конатари и на небу, и на земљи више него поносни.


За стадо оваца и рогате стоке Горана Благојевића у селу Руда Буква код Косјерића мештани тврде да је најбезбедније у читавој Србији, јер га чува ни мање ни више већ – змај. Пре неколико година неугледна штала ружила је обор, а онда су домаћини од ње направили змајево гнездо.


ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


emisija necete verovati pomerena dan zalosti

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.712.014 посета
Тренутно на сајту: 378 посетилац(a)