Чачани уједињени за помоћ тешко повређеној суграђанки Зорани Стојић 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Чачани уједињени за помоћ тешко повређеној суграђанки Зорани Стојић
Trenutno na sajtu: 339       |       Podeli:
18.03.2018 | 0 коментар(а)



Чачак - Трагедија је задесила Чачане. Марко Јанковић (27) је погинуо, његова девојка

Зорана Стојић (23) је животно угрожена, теже повреде задобила је и Ивана Виторовић (22), док је возач Марко Петровић (25) прошао са лакшим повредама, у саобраћајној несрећи која се у петак око 17 часова догодила у Црној Гори, у месту Лепенац у близини Мојковца, на магистралном путу Бијело Поље – Мојковац.

До удеса је дошло након судара возила „рено меган“ чачанских регистарских ознака, којим је управљао Марко Петровић, и „нисан терано“ барских таблица, за чијим воланом се налазио Марко Бабовић (37) из Бара.

"Младићи и девојке су туристички боравили у Црној Гори, ишли су до Будве, а у повратку свратили до манастира Острог. Породица страдалог младића је у шоку и већ су отпутовали за Црну Гору како би преузели младићево тело", причају рођаци страдалог Марка Јанковића, који у Чачку иначе важи за узорног и вредног момка.

Његова девојка Зорана Стојић је одмах након збрињавања у Ургентном центру у Бијелом Пољу, хитно транспортована у Клинички центар у Подгорици због тешких унутрашњих повреда и крварења на плућима.

Ивана Виторовић је задобила теже, а возач „мегана“ Марко Петровић лакше повреде. Обоје су збринути у бјелопољској болници.

Из Тужилаштва нису могли да саопште никакве детаље о томе како је дошло до удеса са трагичним исходом. Истрага ће утврдити како је дошло до ове незгоде.

Чачани преко друштвених мрежа активно позивају све суграђане да помогну. Кутије за помоћ су постављене на више локација у граду

"Кутије су од синоћ на најпрометнијим местима нашег града. Продавнице брзе хране Кинг, Лорд, Шиш, Буле и ђак, Маестро, као и клубови Сити паб, Џонбир, Сорисо, Стари град, Падроне, Дистрикт, Авант-гарде, Градска Башта, Фабрикафе.


Новости / Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.522.399 посета
Тренутно на сајту: 339 посетилац(a)