Данас и сутра снежне падавине, могућа и ледена киша 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Данас и сутра снежне падавине, могућа и ледена киша
Trenutno na sajtu: 400       |       Podeli:
10.01.2021 | 0 коментар(а)



РХМЗ упозорава на појаву обилних падавина данас и сутра у Србији, повећање снега и појаву ледене кише.

Обилније падавине данас се очекују на југу Србије и на Косову и Метохији од 40 до 80 мм, а током дана у вишим пределима це доћи до повећања висине снега око 30 цм, понегде и висе, а у нижим пределима централне, југозападне и јужне Србије око 15 цм. 

Истовремено, у нижим пределима на југу снег ће местимично прелазити у кишу која це се ледити при тлу.

У понедељак се очекује мање падавина, али це доћи до даљег повећања висине снега, у нижим пределима на југу снег це повремено прелазити у кишу која це се ледити при тлу.

Према прогнози, данас ће биће облачно са снегом, уз формирање и повећање висине снежног покривача. На крајњем северу Војводине углавном суво.

У другом делу дана снег це на југу земље понегде прелазити у кишу која це се ледити при тлу. Више падавина се очекује у централним, а обилне падавине у јужним крајевима Србије и на Косову и Метохији од 40 до 80мм. Ветар слаб и умерен, североисточни и источни. Јутарња температура од -4 до 0, највиша дневна од 0 до 3 степна.

Према изгледима времена за наредних седам дана, до 17. јануара, у већини дана облачно и хладно, повремено са снегом уз повећање висине снежног покривача, значајније у вишим пределима. У понедељак на југу понегде и са кишом која ће се ледити при тлу. Од уторка местимично слаб снег. Само се у петак очекује умерено облачно и суво. Дневна температура паду и биће у границама просека или мало испод просека.

ГЗС/ Танјуг




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


vreme sneg

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.356.388 посета
Тренутно на сајту: 400 посетилац(a)