Са Новосадског сајма, Митровићи се у Чачак не враћају без награда и признања 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Са Новосадског сајма, Митровићи се у Чачак не враћају без награда и признања
Trenutno na sajtu: 431       |       Podeli:
17.05.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - Домаћинство Митровића у чачанском крају међу првима је модернизовало и заокружило процес пољопривредне производње.

Обрађују више од 100 хектара земље и дневно произведу око 400 литара млека.
Са 120 грла стоке, од којих је већина музних крава, могу се похвалити да су међу већим произвођачима млека у овом крају, са најсавременијом модернизованом опремом.

У стајама на којима би сваки европски фармер позавидео, поред музних грла су и коњи, а љубав према овим животињама Никола је пренео и на синове Дарка и Срђана који учествују на бројним такмичењима и освајају награде.

„Око 15 година учествујемо на Сајму, освајачи смо бројних награда међу којима је једна од дражих, за шампиона Новосадског сајма. Иза нас је преко 200 признања, али нам је најдраже признање публике и оних који гаје љубав према овим животињама као и ми. Ја имам ту срећу да о два хрватска хладнокрвњака и шест липицанера свакодневно брину и моји синови јер се љубав према овим животињама пренела и на њих”, каже за Агропрес Никола Митровић.

Иначе, Николини синови, Срђан и пет минута млађи Дарко важе за најмлађе, али и највредније пољопривреднике у чачанском крају. Поред школских обавеза које имају, они свакодневно помажу у домаћинству и пример су како се од малих ногу стичу радне навике и како постати вредан домаћин какви су и ови млади једанаестогодишњаци.

ГЗС/Агропрес

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.508.599 посета
Тренутно на сајту: 432 посетилац(a)