Ветар носио све пред собом, без струје две хиљаде потрошача 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Ветар носио све пред собом, без струје две хиљаде потрошача
Trenutno na sajtu: 720       |       Podeli:
01.04.2018 | 0 коментар(а)



Нова Варош - Олујни ветар који је захватио нововарошки крај у суботу у поподневним и вечерњим

часовима оставио је више од две хиљаде корисника без електричне енергије. Због кварова на средњенапонским далеководима и искиданој нисконапонској мрежи без струје су житељи Јасенова, Беле Реке, Радоиње, Рутоша, Акмачића, Буковика, Љепојевића, Штиткова, Трудова и Драглице. Све расположиве екипе нововарошке Електродистрибуције налазе се на терену, прве процене су да ће тек током понедељка сви кварови бити отклоњени. Штету од ветра је претрпело и неколико објекта на Кокином Броду.

Први човек општине Радосав Васиљевић каже да је ветар донео велике недаће становницима ове општине, наручито у њеним руралним деловима.

"Велики део наше општине нема струју. Ветар је кидао дрвеће што је произроковало кварове на електро мрежи. Такође, штету је претрпела фирма Мерсер трејд са Кокиног Брода, где је погон у којем се налази сушара остао без дела крова. За сада нико од грађана није се жалио да је имао штету на домаћинству", казао је Васиљевић.

Јачину ветра који је дувао у овом крају најбоље осликава податак да је преврнуо једну камионску приколицу која се налазила на паркингу непосредно уз магистрали пут на Кокином Броду, такође бројни четинари од удара ветра у овом крају остали су на земљи.

ПП Медиа




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.083.162 посета
Тренутно на сајту: 722 посетилац(a)