Потребна помоћ за троје деце породице Стевановић која су остала без родитеља 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Потребна помоћ за троје деце породице Стевановић која су остала без родитеља
Trenutno na sajtu: 740       |       Podeli:
13.11.2020 | 0 коментар(а)



Чачак / Београд - Породицу Стевановић која живи у Београду, а вуче корене из Чачка,

у последње време задесиле су две велике трагедије. Прво је отац Зоран Стевановић (1966. годиште), ратни војни инвалид, родом из села Бреснце код Чачка, преминуо од карцинома у септембру 2018. године. Његова супруга Гордана наставила је да се брине о њихово троје деце Исидори (6 година), Михаилу (14 година) и Александри (15 година). Нажалост, Гордана је пре нешто више од месец и по дана, средином септембра 2020. године, такође преминула од карцинома тако да су у кратком временском периоду деца остала без оба родитеља.


О деци тренутно брине њихов рођени ујак Горан који живи у околини Београда, а и сам је отац троје деце. Ујак је већ предао документацију за добијање старатељства. Тренутно му око деце помаже њихова бака са мајчине стране. Удружење Чачана у Београду покренуло је акцију у којој би континуално, у складу са могућностима, помагали младим члановима породице Стевановић. Још увек се разматра на које све начине им се може помоћи (новац, одећа и обућа, храна, помоћ у савладавању градива, нека стипендија...). За сада су, поред новчаних прилога, од одеће и обуће потребне само женске зимске чизмице број 39 (уколико неко жели да их поклони нека се јави Удружењу СМС поруком на број 063/7444-801).


За почетак је договорено са ујаком Гораном да први облик помоћи буду новчани прилози чланова и пријатеља Удружења, а сви они који желе и могу да помогну да своје новчане прилоге уплате на рачун који је за ту намену отворио ујак деце Горан Стевановић. У наредном периоду размотриће се и могућности отварања наменског рачуна који би гласио на име деце.

Рачун за уплату помоћи породици Стевановић: Горан Петровић (ујак деце)
Динарски рачун 205-9011008253298-76 Kомерцијална банка
Девизни рачун IBAN RS35205903102402386428 Kомерцијална банка


ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


deca bez roditelja pomoc

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.090.913 посета
Тренутно на сајту: 741 посетилац(a)