Обележавање Светског дана снега 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Обележавање Светског дана снега
Trenutno na sajtu: 472       |       Podeli:
16.01.2020 | 0 коментар(а)



Скијалишта Србије, у сарадњи са Светском скијашком организацијом (ФИС),

традиционално обележавају Светски дан снега у својим ски центрима 19. јануара. Први пут ове сезоне ће се манифестације приширити на два дана па ће деца имати прилике да искорите попуст о 50 посто на полудневне и дневне карте у ски центрима Копаоник, Стара планина и Торник током 18. и 19. јануара.

Поводом Светског дана снега, 18. јануара од 12 до 14 часова у ски центру Копаоник, у Долини спортова, Скијалишта Србије организују за најмлађе такмичење у градувању и дружене са маскотом Снегуљком, а 19.јануара у истом теримну ће се одржати дружење и такмичење у санкању. За најбоље су обезбеђени поклони, а за све пристуне разна изненађења и посластице.

Светска скијашка организација већ годинама уназад обележава Дан снега, а учешће узимају најпознатији ски центри широм света. Ове године ће Светски дан снега обележити чак 363 догађаја у 45 земаља.

 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


sveski dan snega skijalista kopaonik tornik stara planina

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.351.699 посета
Тренутно на сајту: 471 посетилац(a)