Трнавац: Било је неслоге у СПС због не рада, данас смо јединствени 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !             

 
Трнавац: Било је неслоге у СПС због не рада, данас смо јединствени
Trenutno na sajtu: 469       |       Podeli:
25.04.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - Градски одбор Социјалистичке партије Србије у Чачку обележио је годину дана рада новоизабраног руководства, на чијем челу је Немања Трнавац.
Градски одбор СПС у Чачку, фото: РИНА

„Није се десило први пут да се распусти градски одбор, то је било и 1997. године. Главни проблем побуне симпатизера СПС у Чачку је не рад и неинформисаност. Данас радимо сложно у интересу грађана и можемо да прикажемо резултате нашег рада. Оно што смо урадили као прву ставку то је било да попишемо материјално и финасијско пословање. Када је распуштен, привремени орган СПС је дуговао близу 12 милиона динара у Чачку, половина износа је било за режијске трошкове а друга половина за радну заједницу што је решено уз помоћ централе. Наша методологија рада је сасвим другачија, за годину дана одржали смо шест седница ГрО и 13 ИО. Слика и стање у чачанском СПС се променило то данас показује и то да имамо члана у Надзорном одбору из Чачка Љубицу Миленковић, а и у Главном одбору два, Снежану Богосављевић Бошковић и мене. Успели смо да се повежемо са Београдом где имамо подршку министара што се види и кроз донације које добијамо”, рекао је Трнавац.

РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.312.883 посета
Тренутно на сајту: 470 посетилац(a)