Креће сезона попуста у ски центрима 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku             

 
Креће сезона попуста у ски центрима
Trenutno na sajtu: 1326       |       Podeli:
20.02.2018 | 0 коментар(а)



У оквиру другог промо викенда “Твоја ски зона”, од 22. до 25. фебруара, скијаши и бордери који се одлуче да проведу продужени викенд на планини,

могу да искористе попуст од 20 посто на тродневне и четвородневне ски карте.

Након првог промотивног периода, Скијалишта Србије у својим ски центрима Копаоник, Стара планина и Торник на Златибору настављају са традицијом попуста, па сви они који се одлуче да проведу три или четири дана на снегу могу да искористе повољније цене ски карата и уживају у одличним условима за зимске спортове.

Скијашка сезона на планинама протиче одлично, с обзиром да су услови за зимске спортове идеални. Велика количина снега, уређене стазе и празнични продужени викенд који је за нама довео је велики број скијаша на стазе. Само на Копаонику је током државног празника у једном дану скијало око 8500 скијша, док је и на Старој планини и Торнику у једном дану забележено више од 1200 скијаша.

У току сезоне, љубитеље скијања и сноуборда очекује још пуно занимљивих дешавања и промотивних периода. У истом периоду, од 22. до 25. фебруара на Копаонику се одржава Европа куп у сноwбоард дисциплинама, а Горска служба спасавања организује традиционалну ноћну трку 24. фебруара на стази Мало језеро. Следећег викенда, од 3. до 5. марта, Скијалишта Србије организују промотивни период “Масовни спуст – Масовни попуст”, када ће одобравати 20 посто на дводневне и тродневне ски карте, а акцији су се придружили и хотелијери, ресторани, кафићи, ски бифеи, ски школе и ски ренте који ће током тог периода давати одређене попусте на своје услуге.

Ски центри Копаоник, Стара планина и Торник на Златибору раде пуним капацитетом, а висина утабаног снега на стазама креће се од 40 до 60 центиметара.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.978.299 посета
Тренутно на сајту: 1327 посетилац(a)