Најбоља остварења Интеракције пред Чачaнима 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Најбоља остварења Интеракције пред Чачaнима
Trenutno na sajtu: 593       |       Podeli:
13.12.2016 | 0 коментар(а)



Чачак - Међународни студентски филмски камп, који се од 2006. године, у оранизацији НФЦ "Филмарт" из Пожеге одржава у градовима западне Србије,

ове године обележава 10 година постојања.

Тим поводом ће сутра у 20:00 сати, у сали музичке школе "Др Војислав Вучковић", бити одржан програм "Интеракција 2006-2016".

Овогодишњи програм, разликоваће се од претходних, јер ће публика бити у прилици најпре да види филмове снимљене ове године.

Филм "Корени"

Филмови "Рушевине", "Корени", "Звук лампаша", који су снимани у Чачку, Ивањици и Ужицу, биће приказани и Чачанима.

После пројекције овогодишњих филмова и свечане доделе захвалница, уследиће специјална ретроспектива најбољих филмова снимљених током "Интеракције" протеклих неколико година.

Од самог почетка оснивања ове манифестације, град Чачак је један од покровитеља, а од 2016. године и генерални покровитељ у сарадњи са Министарством културе, Ерсте банком и градом Ужице.

Филм "Рушевине"

Ово је друга година за редом како је пројекција филмова са Интеракције уврштена у званичан део програма децембарских свечаности којима се обележава Дан Града Чачка.

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.407.228 посета
Тренутно на сајту: 593 посетилац(a)