Бајић: Молим суд да ме обештети у складу са пресудом, правна држава на испиту 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Бајић: Молим суд да ме обештети у складу са пресудом, правна држава на испиту
Trenutno na sajtu: 789       |       Podeli:
24.01.2017 | 0 коментар(а)



Чачак - Судија Биљана Ђоковић за сутра у 10 часова закакзала је излазак на лицу места ради процене пописаних ствари у предузеће



чији је оснивач Стојан Марковић.
Излазак је заказан на основу усвојеног решења о извршењу по тужби Андрије Бајић за главни дуг  по којем ово предузеће   дугује  штампарији Бајић  527 000 за штампање Чачанских новина, парничких трошкова 497 000 и затезне камете од  5.5. 2009 до данас што све заједно инози  око 1.500.000 динара каже власник штампарије Андрија Бајић.
"Ово је трећи пут како суд заказује  излазак на лице места. Последњи пут  пописано је  неколико старих неупотребљивих монитора и четири метра летава које се затекло у простору овог предузећа смештеног у чачанском Дому културе.
Јасно је да Стојан Марковић на све начине избегава да плати дуг по основу судске пресуде  и ја као грађанин тражим од правосудних органа да спрече овакву превару и изигравање правде. Ми смо Марковићевом предузећу  оштампали  200  бројева Чачанских новина  што је  доказано у току судског процеса уз помоћ судског вештака. Чачанске новине и даље излазе а Марковић је у  међувремну  угасио "Јутро продакшн" а послове пребацио на друго предузеће, али су она  повезана лица и очекујем да суд тако нешто узме у разматрање. Све таксе које је суд од мене тражио  сам уредно платио и сада је суд, правда  и правна држава на испиту” каже оштећени  Андрија Бајић.
Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.058.912 посета
Тренутно на сајту: 790 посетилац(a)