Новосадски ђаци и професори у посети компанији „Tiffany” 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Новосадски ђаци и професори у посети компанији „Tiffany”
Trenutno na sajtu: 377       |       Podeli:
11.10.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - Компанија „Tiffany Production” угостила је 140 ученика и 10 професора Техничке школе „Милева Марић Ајнштајн” из Новог Сада

који су имали жељу да се ближе упознају са свим процесима у раду.
Ово искуство је, како кажу, за њих било од непроцењиве вредности, јер су на лицу места могле да виде процес производње о којем су пре имали само теоријско знање. То је била идеална прилика да виде како настаје један одевни предмет, а затим и цела колекција – од цртања скица, одређивања основних и помоћних материјала, израде шаблона, преко шивење узорака и на крају масовне производње.

Три профила ове школе из области текстила – модни кројачи, моделари одеће и дизајнери по први пут су видели како се то стиже од идеје до реализације и које су то активности али и одговорности њихових старијих колега.

Из „Tiffany Production” су сигурни да је ова посета имала велики педагошки и стимулативни утицај и да ће неко од ових ђака бити део подмлатка компаније у будућем периоду.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.139.578 посета
Тренутно на сајту: 377 посетилац(a)