Власник агенције која је вратила путнике из Краљева: Вратићемо новац или обезбедити друго летовање 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Власник агенције која је вратила путнике из Краљева: Вратићемо новац или обезбедити друго летовање
Trenutno na sajtu: 787       |       Podeli:
04.07.2018 | 0 коментар(а)



Чачак – Око 80 Чачана који су са два аутобоса кренули на летовање у Грчку враћено је из Краљева,

јер власник туристичке агенције преко које су организовали аранжамне, није уплатио смештај у туристичким објектима. Корисници услуга кажу да су преврени и да им је пропао годишњи одмор због неодговорног понашања агенције, док се са друге стране власник агенције Џез травел, Горан Павловић, правда да су Грци прекршили пословну сарадњу.

“Куповином аутобуса кои су се више кварили него возили, али и због лоших временских услова претходних дана, ушао сам у финансијски минус и нисам био у могућности да у датом року испалтим Грцима новац за смештај. Међутим, успели смо да пронађемо компромис договориивши се да им новац уплатим до краја ове седмице што сам чврсто обећао, али само пола сата пре поласка аутобуса јављено ми је да ће део вила са којима смо имали уговор прихватити госте по тим условима, а да други домаћини неће. Ја нисам могао поделити путнике и рећи– ти иди на море, а ти не. Тако да сам одредио да се врате сви”, изјавио је Павловић за Глас западне Србије.

 

Он истиче да ће се агенција Џез Травел потрудити да нико од путника не остане оштећен.

“Одмах након повратка и путници и ја отишли смо у полицију, да видимо шта даље. Нећемо дозволити да неко остане без летовања, или без новца. Пошто је уплаћен већи део а сезона је у току, друге агенције ће у већини случајева преузети организацију летовања тих људи, а другима који не буду могли проблем решити на овај начин биће враћен новац”, нагласио је Павловић.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.071.308 посета
Тренутно на сајту: 787 посетилац(a)