Обрадовић: Ово је скуп грађана који држе до јавног морала 



 
Обрадовић: Ово је скуп грађана који држе до јавног морала
Trenutno na sajtu: 630       |       Podeli:
27.09.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - Након бројних спекулација геј парада у Чачку није одржана, али породична шетња ипак јесте.
Лидер СП Двери Бошко Обрадовић, фото: РИНА

„Грађани Чачка одбранили су традиционалне вредности спречили су одржавање било каквих антипородичних и антихришћанских манифестација у нашем граду на наш велики црквени празник. Ово је заправо права слика поноса у Србији - наша деца, наша породица и наша православна вера и поносан сам што учествујем у овој манифестацији", рекао је Обрадовић.

Он је истакао да породична шетња није никакав политички скуп, него скуп грађана који држе до јавног морала и који се боре против вређања верских осећања већинског становништва у Србији.

"Овде се не делимо по политичким опцијама и није битно ко ово организује. Иза овог стоје сви грађани Чачка, ја се надам да ће ова манифестација постати традиционална и да ће опстати слоган - не дамо геј параду у свом граду", нагласио је Обрадовић.

На питање како су Двери добиле информације да ће геј парада бити одржана иако је то од стране власти негирано, Обрадовић је одговирио:

"Исто тако су говорили и у десет градова у којима су геј параде одржане у септембру и тамо је негирано да ће се одржати и онда се појавио аутобус пун људи који су изашли, прошетали се под пратњом полиције и отишли. Ми смо имали информације да се тако нешто спремало и у нашем граду, па смо желели да докажемо да то овде не желимо", рекао је лидер Двери и додао да је он лично, као народни посланик спреман да одбрани сваког хомосексуалаца уколико има проблем са дискриминацијом.

"Веома сам расположен да разговарам о њиховим проблемима уколико их уопште имају, али не мислим да је исправно провоцирати народ у Србији и пропагирати вредности које су стране нашој традицији. Нема потребе за тим. Ово није готово, јер се ми у суштини не боримо против хомосексуалаца већ против политичког хомосексуализма који је присутан у свим сферама друштва у који се намеће нашој деци чак и кроз систем образовања", закључио је Обрадовић.

Данас је на друштвеним мрежама осванула и најава геј параде од стране Предрага Аздејковића, уредника магазина Оптимист, који је на свом твитер налогу објавио да ће парада поноса у граду на Морави ипак бити одржана.

"Чачак је баш леп град, јуче смо се молили да нам за време параде буде сунчано и Бог је услишио наше молитве. Стигли смо у Ча, све је спремно за параду", написао је Аздејковић на свом твитер налогу, међутим брзо се испоставило да од тог нема ништа и да је у питању шала, а многи сматрају и провокација.

"Кад је Бошко Обрадовић измислио одржавање геј параде у Чачку зарад добијања политичких поена, онда смо је измислили и ми", написао је касније Аздејковић на једној од друштвених мрежа.

РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.155.006 посета
Тренутно на сајту: 631 посетилац(a)