Косановић: Изгубили смо утакмицу али идемо даље 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Косановић: Изгубили смо утакмицу али идемо даље
Trenutno na sajtu: 838       |       Podeli:
14.04.2019 | 0 коментар(а)



Лучани – Тренер ФК „Напредак“ из Крушевца Милорад Косановић честитао је својим играчима на добро одиграној утакмици, иако су изгубили са 2:1 како каже,
Фото: ГЗС

окрећу се следећим утакмицама.

„Типична првенствена утакмица, мислим да је била интересантна. Ми смо у једном делу правили доста грешака, што је нормално кад у тиму има неколико двадесетогодишњака, односно играча који су тек крочили на фудбалски терен. С друге стране било је периода игре у којима су одиграли и боље него што сам мислио да могу“, рекао је Косановић.

Пред њима су нове утакмице а тренер поручује да ће пробати са истим тимом.

„Окрећемо се новим утакмицама, имамо и млађе играче Бојић и Стевановић, они би требали да одиграју неку утакмицу у овом делу тако да ћемо наставити овај програм до краја", додао је Косановић.

"Имали смо две, три шансе да дамо гол, постигли смо гол из корнера, контролисали смо утакмицу после је било мало нервозе. Честитам играчима на дисциплини у игри показали су да умеју да носе притисак“, рекао је Ненад Миловановић.

РИНА




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


utakmica trener

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.054.396 посета
Тренутно на сајту: 838 посетилац(a)