Парезановић: Привредници, да ли су Стојан и Бошко ваши портпароли? 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Парезановић: Привредници, да ли су Стојан и Бошко ваши портпароли?
Trenutno na sajtu: 339       |       Podeli:
16.12.2017 | 0 коментар(а)



Чачак - Свако у неком тренутку у животу може да изгуби компас, али је најстрашније када човек изгуби образ,

сматра повереник Градског одбора Српске напредне странке (СНС) у Чачку и народни посланик Марко Парезановић, додајући да је јако тешко борити се у политици против људи који су давно изгубили образ и којих ничег није срамота.

Он истиче да у таквој борби частан и поштен човек не може да победи.

"И наравно да је свима јасан мотив напада на градоначелника Чачка Милуна Тодоровића. Навикли су неки новинари да им буџети града и републике буду банкомати са којих они узимају новац који просечан грађанин Чачка једва да заради за цео радни век. Навикли и да рекетирају, верујући да ће их неко позвати и питати колико кошта да одморе мало. Како то изгледа видели смо на примеру Велимира Илића, који је пре неколико година преко ноћи постао Стојанов миљеник. А много су теже речи падале", наводи Парезановић у писаној изјави.

Поздрављамо их и позивамо да раде још више и јаче, јер им је ово до сада јако танко, каже Парезановић и додаје да, "наше је да радимо, њихово да пљују, јер никад ништа нису ни знали да раде. Сем да краду нафту, не плаћају своје обавезе, гасе фирме у дуговима и отварају нове".

"Било би занимљиво чути шта о томе мисле и привредници. Да ли их је срамота што се иза њиховог имена и ауторитета заклања човек који је угасио неколико својих фирми и нема ниједног запосленог", каже Парезановић.

Он питам и привреднике Чацка да ли такав човек треба да дели лекције градоначелнику Чачка који даноноћно ради и бори се за интересе Чачка?! Или да ли привреднике града Чачка треба да користи бивши портпарол Градске библиотеке Бошко Обрадовић за своје политичке потребе? Да ли је то ваш ниво?

"Милун Тодоровић има максималну и безусловну подршку СНС од првог дана свог мандата и тако ће остати до краја. Знам да би појединци много волели да могу да одлучују о свему и свачему у Чачку и СНС-у и мени је бескрајно жао што то није могуће", наводи се у саопштењу.

Сви који мисле да могу боље и више, сматра Парезановић, нека се кандидују на изборима, победе и спроводе своје идеје и програме.

"Ако не могу сами, нека се удруже. Само нека нам не причају о томе ко сме, а ко не сме да се кандидује, јер су се апсолутно сви на различитим листама скривали иза других људи, од Бошка Обрадовића 2012. године, до Стојана Марковића који је променио пет партија", закључио је Парезановић.

Марко Парезановић, повереник ГрО СНС Чачак и народни посланик




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.465.294 посета
Тренутно на сајту: 340 посетилац(a)