Парезановић: Радојевић је у сукобу интереса, Дом у Прељини као из хорор филмова 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Парезановић: Радојевић је у сукобу интереса, Дом у Прељини као из хорор филмова
Trenutno na sajtu: 614       |       Podeli:
30.08.2018 | 0 коментар(а)



Чачак - Пошто је веома талентован за критиковање, увек ћу питати Александра Радојевића шта је то он урадио за четири године

на месту посланика и повереника СНС. Да ли смо индустријску зону градили у његово време или да нису можда Форверк и Виланд дошли када је Радојевић био посланик? Да ли смо отворили ангио салу и реновирали породилиште 2014. или данас? Пре четири године Радојевић је, и то ћу вам сада цитирати, изјавио да је бивши режим задужио Србију и потрошио нашу будућност, а данас преговара са Јеремићем и Ђиласом о будућој сарадњи”, рекао је Марко Парезановић.

Он истиче да годинама из ГГ Александар Радојевић стижу приче о сукобу интереса и разне оптужбе.

“Данас ниједан одборник СНС није у сукобу интереса. Радојевић је 4 године у исто време био посланик, одборник и председник МЗ Прељина. Данас је одборник и члан савета МЗ Прељина и по информацијама које имам он заказује и преседава састанцима савета. У исто време погледајте како изгледа дом у Прељини, зарастао у коров, а унутра када погледате сцене као из хорор филмова. За 6 година колико води главну реч у месној заједници није могао дом у свом селу да среди, али је зато могао ташти да асфалтира улицу", каже Парезановић.

Дом културе у Прељини

Радојевићев напад на приватизицају РТБ "Бор", оно је што је такође, како тврди, шокирало.

"Каже Радојевић „шта наш народ зна да ради, ако не зна да копа руду“. Нажалост неким људима још увек није јављено да је Тито умро и да је самоуправни социјализам прошлост. То што је кинески гигант близу приватизације РТБ Бор за нас је велика ствар, јер они морају да инвестирају 350 милиона евра, увећају производњу за 4 пута и задрже свих 5000 радника. Погледајте Железару, пре пар година говорили су нам да је угасимо, а онда је дошао Хестил. Данас је Железара у Смедереву највећи извозник, а 5000 радника има сигуран посао. Страни партнери имају свеж капитал, технологије, знања, тржиште, дакле све оно што ми сами немамо. Ја сам поносан јер ће 18. септембра председник Србије и предсдник Кине потписати споразуме у вредности од преко милијарде и по евра инвестиција у Србију, а до пре пар година имали смо само формалне односе са Кином. И неко данас критикује овакве ствари, то је невероватно“, нагласио је Парезановић.

 

Глас западне Србије

 

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.402.390 посета
Тренутно на сајту: 613 посетилац(a)