ЕПС: Када очитате бројило истакните записано стање на видном месту 


Danas pre podne sunčano, od sredine dana nestabilno sa kišom              Pravoslavni vernici danas obeležavaju treći dan Vaskrsa, Vaskršnji utorak              Danas isplata penzija samostalcima,vojnim i poljoprivrednim penzionerima             

 
ЕПС: Када очитате бројило истакните записано стање на видном месту
Trenutno na sajtu: 300       |       Podeli:
31.03.2020 | 0 коментар(а)



“Електропривреда Србије” је саопштила да ће у току ванредног стања због епидемије коронавируса
Илустрација, фото: ГЗС

уложити максималне напоре да у оквиру редовних активности очита бројила свих купаца, поштујући све мере заштите.

Да би се смањила могућност контакта и додатно заштитило здравље грађана, “Електропривреда Србије” моли све купце да закључно са 1. априлом очитају стање на свом мерном уређају и да истакну стање бројила и датум очитавања на видном месту на улазу у своје објекте, саопштио је ЕПС.

Поред тога, могу у наредним данима да јаве стање са бројила позивом на број телефона који је одштампан на рачуну, или путем мејла слањем података (име и презиме, адреса, ЕД број и стање на бројилу, датум очитавања) на мејл-адресе према локацији бројила.

Адресе за дистрибутивна подручја су: подручје Београда је info.centar@epsdistribucija.rs, за подручје Војводине prijavastanja.ev@eps.rs, за подручје Краљева prijavastanja.kv@eps.rs, за подручје Крагујевца prijava.stanja.kg@eps.rs и за подручје Ниша stanja.jugoistok@eps.rs.

У саопштењу се истиче да ЕПС као друштвено одговорна компанија моли купце да искористе ову могућност и јаве очитано стање бројила, чиме ће се додатно осигурати тачност и исправност рачуна.

“Апелујемо на све грађане да буду одговорни и стриктно поштују мере државе донете зарад спречавања ширења коронавируса. Све активности ‘Електропривреде Србије’ усмерене су тако да су и у овим ванредним околностима обезбеђени стабилна производња и несметано снабдевање електричном енергијом за привреду и грађане Србије”, наводи се у саопштењу.

 

ПП Медиа / ГЗС

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


EPS BROJILO OCITAVANJE STRUJA

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 159.391.126 посета
Тренутно на сајту: 301 посетилац(a)