Двери: Градоначелник наставља распродају имовине Чачка 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Двери: Градоначелник наставља распродају имовине Чачка
Trenutno na sajtu: 565       |       Podeli:
22.12.2018 | 0 коментар(а)



Чачак - На јучерашњој седници Скупштине града посвећеној расправи о буџету града за 2019. годину,

 

одборничка група Двери доставила је медијима саопштење у којем се наводи да су закључили следеће:

,,У буџету нема предвиђених запошљавања 1000 људи.

Износ средстава који се добија из пореза на зараде, као највеће и најзначајније буџетске ставке на страни прихода, стагнира већ 6 година и суштински се смањује и у 2019. години.

Зато сматрамо да статистика повећања броја запослених у Чачку је још једна лаж СНС-а и покушај преваре грађана Чачка.

Дозвољено је градоначелнику да може да повећа буџетски дефицит, односно да може да додатно задужи град Чачак, изван законски предвиђених 10%, где би та задужења враћале следеће генерације Чачана, а посредно и да нас уведу у дужничко ропство.

Сматрамо да овако неодговоран однос власти и градоначелника ће додатно урушити економкси систем у Чачку и натерати још већи број људи да побегне из Чачка.

Наставља се распродаја имовине града Чачка, у износу од око 1 милион евра, по непознатим критеријумима.

Ова градска власт на челу са Милуном Тодоровићем је урадила нешто што нико није. Они су само у 2018. години распродали и раскрчмили 6 милиона евра вредне имовине града Чачка, а у 2019. планирају још додатних 1 милион евра. Градоначелник на то је имао само немушти одговор да то ради нека „комисија“, коју је наравно он основао.

И док сви градови у свету се труде да имају што већи износ имовине, како би омогућили нормалан и несметан развој тих градова, Чачак лако распродаје своју имовину и полако остаје без могућности да се развија у будућности”, каже се у саопштењу.

Одборничка група Двери у свом саопштењу даље закључује да је буџет, према њиховим речима, неодговоран, потрошачки, расипнички и тајкунски.

,,Наиме, његовом реализацијом корист имају само мала група власника крупног капитала у Чачку, која користи ресурсе града у своју личну корист, а да остали грађани немају при томе никакву корист или интерес.

Одборничка група Двери указује на време на сву погубност ове власти СНС-а и планирамо да организујемо изложбу лажних обећања Милуна Тодоровића. Стога позивамо грађане да нам се придруже и помогну у заустављању пропасти Чачка”, каже се у саопштењу одборничке групе Двери.

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.406.988 посета
Тренутно на сајту: 566 посетилац(a)