СНС Чачак: Прекидамо дежурства у скупштинском холу, али остајемо у приправности 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
СНС Чачак: Прекидамо дежурства у скупштинском холу, али остајемо у приправности
Trenutno na sajtu: 585       |       Podeli:
15.04.2019 | 0 коментар(а)



Чачак – Повереништво СНС Чачак у свом саопштењу достављеном медијима изјавили су да одборници и функционери

СНС прекинули су са дежурствима у холу зграде градске управе у Чачку, али су нагласили да ће се одборници и симпатизери поново организовати уколико за то буде постојала потреба. У саопштењу се каже:

,,У договору са руководством Српске напредне странке одборници Одборничке групе “Александар Вучић – Србија побеђује” у Скупштини града Чачка су одлучили да прекину са дежурствима у холу локалне самоуправе, али остају приправни да у случају било каквог незаконитог и насилног насртаја на институције у нашем граду поново реагују и окупе се како би одбранили изборну вољу грађана, који су на локалним изборима 2016. године указали поверење управо овој коалицији да води град.

Уједно, захваљујемо се свим нашим локаним функционерима, коалиционим партнерима, члановима СНС и грађанима који су нам претходних дана давали подршку и помагали током дежурстава, јер је то био значајан подстрек да истрајемо и не дозволимо да они који су на политичкој низбрдици искористе прилику и поново направе неки инцидент, што им је постао манир претходних дана и седмица”, каже се у саопштењу.

 

Глас западне Србије

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.348.699 посета
Тренутно на сајту: 584 посетилац(a)