Чачански социјалисти имају два представника у врху странке, Трнавац остаје на челу градског одбора 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?              Na koji parfem želite da mirišete ovog proleća?             

 
Чачански социјалисти имају два представника у врху странке, Трнавац остаје на челу градског одбора
Trenutno na sajtu: 730       |       Podeli:
09.12.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - На седници Главног одбора СПС у Београду, јуче је изабрано партијско руководство,

потредседници ГО, председништво ГО и Извршни одбор ГО.

На места потпредседника изабрани су Душан Бајатовић, Бранко Ружић, Славица Ђукић Дејановић, Новица Тончев, Александар Антић, Предраг Марковић, Жарко Обрадовић и Ђорђе Милићевић.

Градски одбор СПС Чачак у овом новом избору има два представника, на месту члана Председништва СПС је Снежана Богосављевић Бошковић и у Извршном одбору ГО је Вељко Неговановић. Такође је донета одлука да се потврђује мандат Градског одбора СПС у Чачку, да нових избора у Чачку неће бити, односно да ће на челу СПС у Чачку бити председник Немања Трнавац који је уједно и члан Главног одбора СПС.

Дужности новоизабраних у будућности ће бити да координирају активностима на нивоу Моравичког округа поводом предстојећих парламентарних и локалних избора, а координатор за Моравички округ је потпредседник СПС Ђорђе Милићевић. Новина у будућем раду СПС је да је сваки од изабраних потпредседника Главног одбора добио задужења по окрузима којима ће координирати у будућности.

Сматрамо да је овим изборима Градски одбор СПС у Чачку веома уважен од стране председника Ивице Дачића и председника ИО Владана Заграђанина, и да је исправљена неправда из 2014. године када је за члана Извршног одбора на тадашњој Изборној конференцији у Чачку предложен и подржан Вељко Неговановић, а тадашња председница Извршног одбора Дијана Вукомановић ту одлуку преиначила и поставила другу особу.


Глас западне Србије

 

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


cacak izbori sps

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.024.710 посета
Тренутно на сајту: 730 посетилац(a)