Двери: Функционери СНС уништили ФК Борац 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Двери: Функционери СНС уништили ФК Борац
Trenutno na sajtu: 519       |       Podeli:
03.04.2019 | 0 коментар(а)



Чачак – Информативна служба Двери Чачак у свом саопштењу достављеном медијима истичу да је нови суноврат

фудбалског клуба „Борацˮ, према њиховим речима, слика и прилика напредњачке власти у граду. У саопштењу се наводи:

,,Све оно на шта смо годинама упозоравали, а што власти града Чачка нису хтеле да признају, очигледно је добило свој завршни чин – пропаст нашег вољеног клуба. Како другачије назвати ово што се дешава?

Обећања оних који воде град да ће урадити све да спасу „Борацˮ била су као и све друго када је у питању СНС - празна прича. Где су сада Милун Тодоровић, Александар Максимовић, Марко Парезановић, Раденко Луковић, Милан Бојовић и други функционери СНС и чланови Управе ФК Борац?

Када смо тражили да се формира скупштински анкетни одбор, да се утврди истина о финансијском стању клуба - нису дали. Тврдили су да је све у реду. Из године у годину десетине милиона динара новца грађана Чачка ишло је Борцу, али уместо да се финансије стабилизују, дугови су расли, па се логично намеће питање где су то нестали наши милиони? Дугује се за све: играчима, тренерима, запосленима, за порез, воду, станарину и ко зна шта још. Све укупно, како се по кулоарима прича, милион и по евра. Плана нема, тренер и директор клуба поднели оставку, управа састављена од бројних напредњака није дошла ни на почетак припрема. Шта је остало? Остала су само неиспуњена обећања. И шта сада?

Изгледа да се Борцу спрема следећи сценарио, вероватно у режији истих оних који су и ФРА довели до ивице амбиса: уколико дође до тога да Борац испадне у трећу лигу, што се не памти, идеја би била следећа – Борац одлази у стечај, у коме повериоци остају без својих потраживања, а дугови се бришу. Након тога следи фузионисање са неким мањим клубом, при чему ће у имену новонасталог клуба бити неко име које ће остати да подсећа на Борац. Брука и срамота!

Битно је да градоначелник и други функционери СНС граде приватне зграде, поклањају странцима градско земљише, запошљавају чланове породице и љубавнице, а за грађане и њихове проблеме кога је уопште брига? Кога брига за Борац? Кога брига за Чачак? Важно је да се они лично богате и да се налазе на функцијама на којима никада не би смели да се нађу са својим купљеним дипломама”, каже се у саопштењу.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.201.486 посета
Тренутно на сајту: 519 посетилац(a)