Трубе ће већ од среде загрмети драгачевском варошицом: Поклон концерти Хотела Нордик за љубитеље трубе, али и виолине 


U Srbiji danas do 17 stepeni              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Трубе ће већ од среде загрмети драгачевском варошицом: Поклон концерти Хотела Нордик за љубитеље трубе, али и виолине
Trenutno na sajtu: 398       |       Podeli:
02.08.2022 | 0 коментар(а)



Гуча - Највећа трубачка фешта на Балкану, популарни Сабор трубача у Гучи, одржаће се ове године од 5. до 7. августа,

али ће трубе највећих мајстора на овом лименом инструменту загрмети и пре самог Сабора.
У некадашњој Златној труби, Хотелу Нордик у Гучи у среду у 22 сата концерт ће одржати Дејан Петровић и Биг Бенд, а касније, исте вечери наступиће и Владимир Ивановић, победник 60.Сабора трубача и Гучи.


Фото: Промо

Весело ће бити у драгачевској варошици и дан касније, у четвртак 4.августа када ће у Хотелу Нордик наступити Дејан Матић са својим бендом,а након његовог концерта наступиће трубач Владимир Ивановић, победник прошлогодишњег Сабора трубача у Гучи.


Фото: Промо

Трубе ће грмети и 5.августа када ће у Нордику концерт одржати маестрални Дејан Лазаревић, а након његовог извођења драгачевска публика имаће прилику да ужива и у споју два инструмента која су прославила западну Србију и изнедрила два највећа српска Сабора, Сабор трубача и Сабор виолиниста.


Фото: ГЗС

Наиме, након Лазаревића наступиће мајстори виолине Бранко Ристић и Игор Пејовић који ће уједно својим извођењем позвати љубитеље овог инструмента да им се придруже на Сабору виолиниста Србије у Прањанима који ће се одржати од 19. августа.
Након промоције Сабора виолиниста Србије, исте вечери , наступиће трубачи Владимир Ивановић, Кристијан Азировић и Марко Трнавац.


Фото: Промо

Трубе ће грмети и 6.августа у Нордику када ће концерт одржати Владимир Ивановић са New Big Bend,као и Елвис Бајрамовић, Кристијан Азировић и Марко Трнавац.


Фото: Промо

У недељу 7. августа, у Хотелу Нордик очекују се традиционални концерти , па ће концерт одржати овогодишњи и прошлогодишњи победници Сабора трубача у Гучи.
Иначе, хотел Нордик са рестораном и пространом баштом која се простире на хиљаду квадрата може се похвалити одличном понудом интернационалних јела као и традиционалних драгачевских специјалитета по веома приступачним ценама. Захваљујући овом комплексу, Драгачево је добило савремени туристички и угоститељски објекат који на репрезентативан начин представља ову варошицу у најлепшем светлу домаћим и иностраним туристима.
Сви концерти су бесплатни и то је поклон некадашњег хотела Златна труба, данас Хотела Нордик свим љубитељима трубе, каже власник Били Вуловић.

 

 

 

ГЗС

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


BILI VULOVIC DRAGACEVO GUCA TRUBA YLATNA NORDIC

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.499.296 посета
Тренутно на сајту: 399 посетилац(a)