Надзорни одбор одузео сва овлашћења директорки комуналног у Тополи 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Надзорни одбор одузео сва овлашћења директорки комуналног у Тополи
Trenutno na sajtu: 345       |       Podeli:
04.04.2021 | 0 коментар(а)



Топола – У ЈКСП „Топола“ одржан је састанак Надзорног одбора на коме су досадашњој директорки Тањи Цветковић одузета сва овлашћења. Испред Општине Топола, као оснивача, састанку је присутвовао

председник општине Топола Игор Петровић и његова заменица Данијела Ђокић Пантић. Према речима првог човека општине Топола руководиоци одељења и 95 одсто запослених сагласни су да су у овом предузећу неопходне промене. Поводом одржаног састанка и промена у ЈКСП „Топола“ огласили су се и представници владајуће већине у Тополи саопштењем које преносимо у целости:

„Дана 2. 4. 2021. године, одржана је седница Надзорног одбора ЈКСП-а, на којој је у складу са статутом и законом  усвојено одузимање следећих овлашћења директорки Тањи Цветковић:
– употреба потписа у пословним банкама и финансијским иституцијама без сагласности Надзорног одбора
– управљање имовином предузећа
– измене општих аката
– измене уговора о раду, привременим и повременим пословима и решавање радно-правних питања запослених.

Такође, налаже се директорки да без одлагања врати путничко возило Нисан ноте, које је у власништву предузећа, а за које се поуздано зна да директор и друга невлашћена лица користе без основа и без прописане документације. Оснивач и владајућа већина дају апсолутну подршку Надзорном одбору и донесеним одлукама које ће стабилизовати рад ЈКСП – а и омогућити несметан, професионалан и квалитетан рад Јавног предузећа“, каже се у саопштењу достављеном медијима.

Иначе, Тања Цветковић је функцију директора ЈКСП „Топола“ обављала од 2013. године.

ГЗС/ ТопПрес




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Komunalno topola ovlascenja

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.364.665 посета
Тренутно на сајту: 344 посетилац(a)