ЕУ ПРО додељује бесповратну помоћ микро и малим предузећима 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
ЕУ ПРО додељује бесповратну помоћ микро и малим предузећима
Trenutno na sajtu: 435       |       Podeli:
31.05.2018 | 0 коментар(а)



Европска унија определила је 4,5 милиона евра за подршку предузетницима и предузетницама и микро и малим предузећима, најављено је у Аранђеловцу

приликом званичног представљања новог програма ЕУ за локални развој – ЕУ ПРО.

ЕУ ПРО има за циљ да допринесе свеукупном привредном и друштвеном развоју 99 локалних самоуправа у Региону Шумадије и западне Србије и Региону јужне и источне Србије, саопштено је из те организације.

Јавни позив који је објавио ЕУ ПРО за подршку микро и малим предузећима отворен је до 6. јула 2018. године, а право учешћа имају предузетници и предузетнице, микро и мала предузећа регистрована у 99 општина и градова укључених у програм која се баве производњом или пружају ИТ услуге, а основана су између 1. јануара 2013. и 31. децембра 2017. године.

Заинтересовани уколико су у могућности могу посетити једну од десет инфо сесија на којима ће се презентовати детаљи позива – у Шапцу 1. јуна, Крагујевцу 4. јуна, Крушевцу 5. јуна, Краљеву 6. јуна, Новом Пазару 7. јуна, Ужицу 8. јуна, Смедереву 11. јуна, Зајечару 12. јуна, Нишу 13. јуна и Лесковцу 14. јуна.

Попуњен концепт пројекта у складу са условима позива може се послати до 6. јула 2018. на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..">rsoc.applications@unops.org.

Више информација о Позиву сви заинтересовани могу добити на интернет страници програма www.eupro.org.rs.

Глас западне Србије




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.429.956 посета
Тренутно на сајту: 435 посетилац(a)