Подршка Ужицу у реализацији важних туристичких пројеката 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara             

 
Подршка Ужицу у реализацији важних туристичких пројеката
Trenutno na sajtu: 1406       |       Podeli:
26.12.2020 | 0 коментар(а)



Ужице - Ужице је град са доста туристичких потенцијала и ресорно министарство ће и у наредној години

пружити пуну подршку у реализацији важних пројеката како би се обогатила постојећа туристичких понуда, један je од важних закључака састанка градоначелнице Ужица др Јелене Раковић Радивојевић са министарком трговине, туризма и телекомуникација Татјаном Матић.
На састанку одржаном у Београду било је речи о реконструкцији дечијег базена на Градској плажи, затим о проширењу смештајних капацитета кроз проширење Коначишта „Град“, а оно што је свакако најважније јесте подршка министарства у извођењу геомеханичких испитивања за изградњу моста од магистралног пута до тврђаве Стари град.
Министарство трговине, туризма и телекомуникација за пројекте у граду Ужице у протеклих пет година определило је више од 61 милион динара, а у току је реконструкција цитаделе на Старом граду.

 

 

 

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


turizam uzice podrska ministarstvo

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.982.656 посета
Тренутно на сајту: 1405 посетилац(a)