Драган Пјевчевић нови в.д. директор Опште болнице у Прибоју 


Danas razvedravanje i prestanak padavina              Todoroviću uručeno prestižno priznanje najboljjeg gradonačelnika u Srbiji, Vučiću specijalna nagrada !              Todorović: Nagrada je obaveza da radimo još bolje             

 
Драган Пјевчевић нови в.д. директор Опште болнице у Прибоју
Trenutno na sajtu: 318       |       Podeli:
18.02.2017 | 0 коментар(а)



Прибој - Именовањем др Драгана Пјевчевића за вршиоца дужности директора Опште болнице Прибој, ова некада реномирана здравствена установа



добила је трећег директора у протекла четири месеца. Подносећи оставку прошле седмице, бивши директор др Александар Раковић навео је немогућност решавања проблема који су се нагомилавали годинама услед комбинације субјективних прибојских проблема и неадекватног третмана ове установе у оквиру Здравственог центра Ужице.

Ступајући на место вршиоца дужнусти директора прибојске болнице Пјевчевић је како је рекао одмах увидео да има низ проблема како објективне тако и субјективне природе.

“Настојаћу да уз помоћ свих запослених у општој болници као и уз помоћ Здравственог центра Ужице и локалне самоуправе да ове проблеме што пре решимо. Да вратимо место болнице какво она заслужује, а немиле догађаје који су се десили у протеклим месецима превазиђемо”, рекао је Пјевчевић.

Пред новим директором су тек прави изазови, први са којим ће се суочити су 34 медицинске сестре које не достају овој установи по систематизацији, рационализација претходно урађена остаила је велики број немедицинског особља у здравственим установама. Затим ту је недостатак инструмената, дијагностичких апарата као и хронична блокада, све ово ће бити приоритет у предстојећем периоду.

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.374.057 посета
Тренутно на сајту: 319 посетилац(a)