Такмичење за најбољу технолошку иновацију 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Такмичење за најбољу технолошку иновацију
Trenutno na sajtu: 394       |       Podeli:
17.04.2019 | 0 коментар(а)



Чачак - Презентација Националног такмичења за најбољу технолошку иновацију одржаће се у малој сали Дома културе у четвртак 18. априла од 12:00 часова.

Мисија Tакмичења за најбољу технолошку иновацију НТИ2019 јесте промовисање предузетничке иновативне климе у Србији и помоћ потенцијалним и постојећим високо-технолошким предузетницима/истраживачима, који су спремни и способни да сопствене идеје и инвенције преточе у тржишно признате иновације.

Учешће на Такмичењу, осим награда, свим такмичарима обезбеђује:
• бесплатну стручну помоћ у виду едукације кроз тренинге и консалтинг
• бесплатну медијску подршку
• континуално праћење и помоћ у годинама које следе након завршеног учешћа на Такмичењу.

Такмичење организује Министарство просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије у сарадњи са: Факултетом техничких наука из Новог Сада, Технолошко-металуршким факултетом из Београда, Привредном комором Србије, и Радио телевизијом Србије и Војводине.

За петнаест година, кроз такмичење је прошло преко 2.600 тимова, које је чинило 8.500 такмичара (представника приватних компанија, иноватора, истраживача и студената), а они су креирали преко 1.000 бизнис и маркетинг планова. Едукација, која је заправо суштина такмичења, је организована кроз више од 430 тренинга из различитих области, од важности за покретање и вођење иновативног бизниcа.

Научно технолошки парк Чачак свим заинтересованим тимовима и појединцима нуди стручну и техничку подршку при аплицирању на такмичење.

Пријављивање на Национално такмичење за најбољу технолошку иновацију траје до 30. април 2019. Почетни наградни фонд износи 5.000.000 динара.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.466.018 посета
Тренутно на сајту: 394 посетилац(a)