Покренута мобилна апликација „Kултура Чачак” 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Покренута мобилна апликација „Kултура Чачак”
Trenutno na sajtu: 665       |       Podeli:
26.04.2022 | 0 коментар(а)



Чачак - Од данас је Чачанима доступна мобилна апликација „Култура Чачак” путем које се могу информисати о дешавањима у свим установама културе у Чачку.

Апликација је развијена за кориснике Android и iOS оперативних система и може се преузети са Google Play, односно App Store платформи за дигиталну дистрибуцију апликација. Иконице за преузимање апликације су постављене и на портал Култура Чачак (https://kultura.cacak.rs/). За разлику од портала, апликација има опцију за слање обавештења корисницима о сваком новом догађају.

Члан градског већа задужен за овај ресор др Милош Папић, рекао је да је овим заокружена идеја о брендирању званичне културне сцене града.

„Портал Култура Чачак функционише скоро осам месеци и одлично се показао јер је број посетилаца на догађајима у установама културе значајно повећан. Циљ је да тај број буде још већи и да на догађајима виђамо све више младих. Томе би требало да допринесе и Споразум о сарадњи предшколских установа и школа са установама културе који је недавно потписан и који ступа на снагу од 1. септембра”, рекао је Папић.

Градски већник истиче да је у плану да се додатно поједностави комуникација вртића и школа са установама културе предвиђена поменутим споразумом, тако што ће на порталу бити направљена нова страница, на којој ће бити најаве догађаја приређених посебно за децу и младе школског узраста, које могу посећивати организовано са својим васпитачима, учитељима и наставницима. Док се не утврди како би та страница изгледала, објаве о таквим догађајима ћемо бити постављане на фејсбук профилу Култура Чачак (https://www.facebook.com/kulturacacak/)

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.417.710 посета
Тренутно на сајту: 665 посетилац(a)