Пола века Адвокатске коморе Чачак 


Nagradni konkurs „Najlepše želje pišu se ćirilicom“              U Srbiji danas do 17 stepeni              Gondola od danas u redovnom režimu rada              Čestitke za nove uspehe i priznanja užičkih gimnazijalaca              Sportske igre mladih od sutra u Ljuboviji              Todorović: studija je pokazala da postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ni na koji način ne ugrožava stanovništvo             

 
Пола века Адвокатске коморе Чачак
Trenutno na sajtu: 433       |       Podeli:
06.10.2022 | 0 коментар(а)



Чачак – У великој дворани чачанског Центра за културу, у суботу 8. октобра од 13 сати биће одржава свечана академија
50 година Адвокатске коморе Чачак, Фото: ГЗС

поводом 50 година постојања и рада Адвокатске коморе Чачак. Ова дуговека заједница правника, једна од најбројнијих у нашој земљи, досад је у чланству имала чак 1.860 адвоката из Чачка, Пожеге, Горњег Милановца, Краљева, Трстеника, Крушевца, Рашке, Новог Пазара, Сјенице, Пријепоља, Нове Вароши, Ивањице, Прибоја, Ужица и Рогачице.

Миодраг Алексић, председник Адвокатске коморе Чачак

Свечаности ће присуствовати представници других комора из Србије, затим Републике Српске, БиХ, Црне Горе и Северне Македоније, уз пригодан уметнички програм.
За ову прилику објавлљена је и књига под називом „Адвокатска комора Чачак 1972 - 2022” у дизајну и штампи Атељеа Јуреш из Чачка. Главни и одговорни уредник овог издања јесте чачански адвокат Миодраг Алексић, редакцију су чинили Гвозден Оташевић као приређивач и сараднице из Коморе, Јелена Бојић и Марија Јањић, док је коректуру, лектуру и редактуру обавила Сања Парезановић, професор књижевности из Чачка.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


ADVOKATSKA KOMORA CACAK ADVOKATI MIODRAG ALEKSIC

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.441.409 посета
Тренутно на сајту: 433 посетилац(a)