Мештани пљеваљских пограничних села спречили копање канала на граници са Србијом 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Мештани пљеваљских пограничних села спречили копање канала на граници са Србијом
Trenutno na sajtu: 383       |       Podeli:
03.02.2020 | 0 коментар(а)



Пљевља - У пљеваљском селу Андровићи близу границе са Србијом грађани су блокирали

машине које прекопавају путеве и праве канал.

Канал дубок око метар и по и широк око три метра ископало је пљеваљско предузеће за одржавање локалних путева целом дужином пута, а на захтев полиције.

Како се наводи, огорчење мештана изазвало је и то што је због радова дошло до кидања водоводних цеви и они су остали без воде.

Мештанин села Андровићи Ратко Пушоњић, каже да су јутрос у село пристигле грађевинске машине које су почеле копање канала, али су се мештани окупили и након краћег времена постигли договор о обустави копања у том делу, јер би им тај ров био препрека да дођу до појилишта за стоку.

Фото: Глас западне Србије

Међутим, многи грађани Пљеваља и опозиционе политичке странке сумњају да је то урађено да би се спречио долазак грађана на литије.

“Долазили су и из пограничне полиције и они тврде да је ова акција у склопу договора са Србијом који је постигнут још у новембру прошле године и то због спречавања шверца, али нама није јасно зашто то нису радили тада него сад у сред зиме”, каже Пушоњић и додаје да је код мештана присутна сумња да све ово има везе са литијама у којима мештани из ових крајева масовно учествују.

 

 

Глас западне Србије

 

 




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


pljevlja rov granica srbije crna gora gradjani

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.917.721 посета
Тренутно на сајту: 384 посетилац(a)