СНС: Дверјани ухватите се неког озбиљног посла јер овако сте пропали 


Oblačno, povremeno sa kišom, temperatura do 16 stepeni              Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeželavaju dan posvećen Prepodobnom Vasiliju Ispovedniku              Ubijen muškarac u Preljini              Cena jaja na pijacama od 15 do 35 dinara             

 
СНС: Дверјани ухватите се неког озбиљног посла јер овако сте пропали
Trenutno na sajtu: 1147       |       Podeli:
13.04.2018 | 0 коментар(а)



Чачак - Градски одбор Српске напредне странке издао је саопштење у коме се осврнуо на дешавања која су последњих неколико седмица обележила политичку сцену града Чачка, а и шире.

Саопштење СНС преносимо у целости:

„На жалост, по већ устаљеној пракси, део чачанских медија је поново заузео свој добро познати гард, стављајући се отворено на једну страну, конкретно у интересу и подршци Дверима, а насупрот Српској напредној странци и њеним коалиционим партнерима.

У јавности је готово непримећено прошла вест да је недавно изабран нови председник Извршног одбора ове политичке организације, пошто стари, а ради се о шефу одборничке групе Двери у локалном, чачанском парламенту Александру Танасковићу, очито није ваљао, па је склоњен. Интересантно је да су учињене значајне кадровске промене, много функционера је смењено због нерада или неспособности, само је велики вођа остао на својој позицији, јер су искључиво други криви за дебакл на свим локалним изборима ове године, само Бошко није. Подсећања ради, листа Двери у разноразним коалицијама (Доста је било, Нова Србија, разне групе грађана...) није прешла цензус готово ни у једном граду и општини у 2018. Када је пропао на свим могућим изборима, Обрадовић се досетио да треба да се врати у Чачак. На његову жалост и овде је већ одавно прочитан.

У циљу да се спасе тоталне пропасти и одласка у заборав, недавно се могло чути да се Обрадовић залаже и најављује савеза са бројним странкама опозиције, које се између осталог залажу за улазак у Европску унију и подржавају геј популацију. Дакле, зарад преласка изборног цензуса Дверјанима ништа није свето, пошто су њима само интереси вечни.

Треба подсетити и на чињеницу да је у једном скорашњем интервјуу Бошко Обрадовић истакао како овогодишњих изборни резултат у Београду није лош?! У коалицији са Доста је било освојено је свега 3,89% гласова, што вероватно за њих представља успех, с обзиром на чињеницу да им се свуда, широм Србије, рејтинг урушава као кула од карата.

Обрадовић је тотално изгубио компас, па је јавно поставио ултиматум чак и патријарху Иринеју, од кога је захтевао да се изјасни у погледу решавања косовског питања.

Излишно би било причати и о апсурдној злоупотреби стања у “Зрачку” у политичке сврхе, пошто се ради о установи која је тако конципирана и има кориснике којима је то најмање потребно. Зарад истине, “Зрачак” и даље несметано ради, на радост и корист свих својих штићеника и њихових родитеља.

Један од тема којима су се бавили поједини злуради локални медији су и звиждуци упућени градоначелнику Чачка Милуну Тодоровићи на завршном турниру АБА 2 лиге, чијим је личним залагањем управо и добијена организација финала новог регионалног такмичења. Тужно је што су звиждуци мале групе острашћених упућени човеку који је баш у то време обзнанио долазак у наш град првог великог, страног инвеститора и отварање више од 1.000 нових радних места. Они који су звиждали, а ради се заиста о малом броју најзагриженијих, могли би овај велики спортски догађај и својеврстан спектакл да прате само путем телевизора, да није било првог човека нашег града. Поједини Чачани воле да истакну како су наш град заобилизили сви ранији носиоци власти, од краља, преко Тита, Милошевића... а нису се радо овде појављивали ни лидери такозване демократске опозиције са краја деведесетих година. Када је тако, онда се сасвим логично намеће питање – зашто би нам долазили инвеститори и остали покретачи напретка и развоја, када смо спремни да свакога извиждимо, наругамо се, гурнемо му “прст у око”.

Својеврстан феномен представљају и коментари у електронским медијима, које по цео дан седећи за рачунаром “трукује” доконих пет – шест ботова. Чињеница је да се иза разних потписа и лажних профила крије мали број злоћа, који са истих електронских адреса шаљу на десетине и стотине увредљивих и простачких текстића. Боље би им било да се прихвате неког озбиљног посла, пошто овако неће далеко догурати.

И на крају, Бошко Обрадовић се од недавно појављује и као спортски коментатор, дајући у медијима своје виђење на тему спортска збивања у нашем граду. Ако је судити по тексту који занатски уопште није лоше написан, можда је лидер Двери коначно нашао себе и што пре треба да се мане политике, јер му то очито не иде од руке.”


Информативна служба Градског одбора СНС Чачак




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.996.296 посета
Тренутно на сајту: 1148 посетилац(a)