Златар представио понуду на београдском сајму туризма 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji             

 
Златар представио понуду на београдском сајму туризма
Trenutno na sajtu: 507       |       Podeli:
23.02.2020 | 0 коментар(а)



Нова Варош/Златар – Представници туристичке организације „Златар“ заједно са хотелијерима, произвођачима здраве

хране и домаћинима из сеоских домаћинстава представили су понуду на 42. Међународним сајму туризма у Београду.

Брошуре и проспекти на којима су уписане лепоте и знаменитости нововарошког краја дељени су бројним посетиоцима штанда. На централној презетацији приказани су промотивни спотови, а посетиоци су имали прилику да дегустирају неке од  специјалитета нововарошког краја. Први човек општине Радосав Васиљевић навео је да број туриста који долазе на Златар из године у годину расте.

Радосав Васиљевић, фото: А. Ровчанин

Он је најавио да ће локална самоуправа, уз несебичну помоћ државе, наставити да улаже у развој туризма и апострофирао да је то најзначајнија привредна грана општине на чијем је челу.

Директор туристичке организације, Бранко Пуцаревић, каже да је интересовање посетилаца за планину Златар велико. Да се хотелијери припремају за летњу туриситичку сезону, коју ће поред, већ сада традиционалног Златарфеста, обогатити и МОСИ које ће током јула бити одржане у Новој Вароши. Промоцију Златара је употпунио и фрулаш Дарко Прелић.

ГЗС/ ПП Медиа




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


sajam zlatar beograd

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.168.375 посета
Тренутно на сајту: 506 посетилац(a)