Скупштина о новом Статуту општине 


U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša              Razlog havarije je obrušavanje zemlje, evo do kada će biti rešen problem sa vodom u Aveniji              Sutra Forum poslodavaca u Čačku, 10. maja u Gornjem Milanovcu              SNS Čačak - Čačanska opozicija ko pile u kučinama             

 
Скупштина о новом Статуту општине
Trenutno na sajtu: 355       |       Podeli:
20.02.2019 | 0 коментар(а)



Чајетина - Председник Скупштине општине Чајетина Милоје Рајовић сазвао је за сутра 34. седницу на којој ће се наћи

22 тачке дневног реда.

После усвајања записника са претходног заседања биће предложен Статут општине Чајетина након чега ће се одлучивати о мрежи јавних предшколских установа на подручју општине.
Одлучиваће се о изради измена и допуни плана генералне регулације насељеног места Чајетина са насељним местом Златибор прва фаза, као и плана детаљне регулације за подручје хотела Торник - Камаљ и комплекса „Старо село” Сирогојно. Даваће се сагласност на годишњи програм пословања туристичке регије Западне Србије за 2019, а затим и на предлог решења на локални план управљања отпадом за период 2019-2028. Низ тачака односи се на предлог решења о отуђењу грађевинског земљишта у јавну својину и прибављање непокретноси у јавну својину. Између осталог предлагаће се решење о измени решења о именовању предсеника и чланова Надзорног одбора ЈП „Голд Гондола Златибор” као и предлог решења о измени решења о именовању председника и чланова Управног и Надзорног одбора установе „Спортски центар Чајетина”. Предложиће се допуна плана постављања привремених објеката на подручју насељеног места Златибор за период од 2017 - 2022.

Седница је заказана за 10:00 часова.

ГЗС




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 157.912.279 посета
Тренутно на сајту: 356 посетилац(a)